Wojewódzka Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Szczecinie poszukuje osobę do pracy na stanowisko stażysta/ młodszy asystent w Oddziale Higieny Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku Działu Nadzoru Sanitarnego.
wymagane kwalifikacje:
Tytuł zawodowy magistra lub magistra inżyniera na kierunku:
- technologia żywności i żywienia człowieka,
- biotechnologia związana z naukami o żywności,
- innym mającym zastosowanie w wykonywaniu zadań z zakresu bezpieczeństwa żywności,
- dobra znajomość obsługi programów pakietu Microsoft Office.
wymagania dodatkowe:
- doświadczenie zawodowe w administracji publicznej i znajomość postępowania administracyjnego,
- znajomość prawa żywnościowego,
- dobra znajomość języka angielskiego,
- łatwość w posługiwaniu się j. polskim (w mowie i piśmie),
- umiejętność pracy w zespole i organizacji pracy własnej,
- sumienność i dokładność w wypełnianiu powierzonych obowiązków,
- kreatywność oraz chęć zdobywania wiedzy,
- komunikatywność,
- wysoka kultura osobista,
- systematyczność,
- dyspozycyjność.
Osoby zainteresowane, spełniające wyżej wymienione wymagania, proszone są o składanie ofert do dnia 6 września 2019r. (curriculum vitae, listu motywacyjnego, kserokopii dokumentów potwierdzających wykształcenie) osobiście w kancelarii WSSE w Szczecinie lub za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres Wojewódzka Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Szczecinie ul. Spedytorska 6/7, 70-632 Szczecin, bądź faksem na nr 091/46-24-640 lub e-mailem sekretariat@wsse.szczecin.pl
W ofercie prosimy o wpisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, udostępnionych w złożonych przeze mnie dokumentach w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawa z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000)”.